Най-нежната част от екипа на bTV отново ще се събере в

...
Най-нежната част от екипа на bTV отново ще се събере в
Коментари Харесай

Красавици се връщат в Би Ти Ви! Ето причината

Най-нежната част от екипа на bTV още веднъж ще се събере в ефир, а повода ще се хареса доста на почитателите пред дребния екран, написа Шоу Блиц.

Това ще се случи в предаването " COOLt " този уикенд, което ще означи и своя десети рожден ден със специфичен празничен брой. Отвъд празника обаче, хубавиците, които ще изпълнят студиото, сигурно няма да оставят равнодушни феновете пред тв приемниците, тъй като това от дълго време не се е случвало. Подготвят се и още неподозирани изненади!
-->
В юбилейния брой ще бъде изработен обзор на целия този интервал благодарение на първите водещи. Петя Дикова ще опише за своите мемоари и страсти при старта на предаването преди да стане водеща на " Тази събота и неделя ", а Поли Гергушева ще разкрие обичаните си истории, свързани с нейни звездни гости.

В студиото ще влезе и още една хубавица - Натали Трифонова, която в действителност ще посрещне Поли Генова, нейният първи посетител като водеща на " COOLt "  през 2020 година Наскоро Поли посрещна своя рожден ден в Неапол, само че освен това е повода за пътуването й до италианското градче.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР